Succesvolle overgang nieuwe kledinghangers LUMC

Na een zorgvuldige voorbereiding was het eindelijk zover: onlangs is het Leiden University Medical Center overgegaan op onze nieuwe kledinghangers! Deze kledinghangers zijn steviger en duurzamer, waardoor ze minder snel verbuigen en storingen in de kledinguitgifteautomaat (KUA) worden voorkomen. De langere levensduur van de hangers betekent tevens minder ijzerafval.

Een vlekkeloze transitie
Onze KUA bij het LUMC behoort tot een van de grootste in Nederland, waar dagelijks tussen de 1.200 en 1.500 stuks kleding worden behandeld. Je kunt je voorstellen dat een aanpassing hierin geen eenvoudige klus is. We zijn trots dat de medewerkers van het LUMC echter niets hebben gemerkt van deze transitie.

7000 stuks kleding ophangen
Mede dankzij de ondersteuning van LCT (onze KUA-leverancier) en het harde werk van alle andere betrokkenen, verliep de ombouw snel en vlekkeloos. Zo hebben de medewerkers van onze units in Koudekerk en Tiel zich keihard ingezet om maar liefst 7.000 stuks kleding om te hangen. Ook de aanwezige FITS-medewerkers bij het LUMC hebben hun steentje bijgedragen om alles soepel te laten verlopen. Teamwork! 💪

Wij wensen het LUMC veel profijt toe van hun nieuwe kledinghangers!